Olasz fordítás

Olasz fordítást mindenkinek!

Kapcsolat

Magyarországon:

Tel.: +36 1 280-37-15, +36 30 354-28-30

Olaszországban:

Tel.: +39 0583 62406, +39 0583 62318

Fax: +39 0583 62318

E-mail: info.olaszforditas@gmail.com


Magunkról

Caro Lettore,

 

volevamo presentarLe i nostri servizi di traduzione italiano-ungherese di altissima qualità... hoppá, elfelejtettem, hogy Ön nem tud olaszul. Vagy csak egy kicsit? Nos, bárhogy is legyen, ha olasz fordításra van szüksége, ne keressen tovább: csapatunk profi szinten mindent lefordít és segít Önnek !

Kik vagyunk?

Egy profi olasz fordítókból álló csapat vagyunk. A fordítók mindegyike szakképzett, a maga területén abszolút profi tudással rendelkező szakember, akik szenvedéllyel, felelősséggel és elhivatottsággal végzik munkájukat. Fordítóink folyamatosan képezik magukat és tudásukat állandóan naprakész szinten tartják. Munkánkat egy vezető fordító koordinálja és ellenőrzi, valamint anyanyelvi lektor is segíti. Munkánkban mindig gyorsak, korrektek vagyunk és, a lehetőségekhez mérten, igazodunk az Ügyfél elvárásaihoz.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

 

  • Olasz-magyar és magyar-olasz olasz fordítások. Szakterületeink egyebek között: műszaki, gazdasági, jogi szövegek, dokumentumok, honlapok, katalógusok és szépirodalmi alkotások. De akkor is számíthat ránk, ha ettől eltérő témában kell fordítani! Természetesen magánszemélyek és cégek számára egyaránt fordítunk.

  • Anyanyelvi lektorlás. Az általunk elvégzett fordításokra ingyenes. De külső szövegek lektorálását is vállaljuk.

  • Reklámgrafika. Nagy gondot fordítunk a fordítás külalakjára is: általában ugyanolyan formátumban és külalakban küldjük el Önnek, ahogy megkaptuk, de akár más külalakot is adhatunk neki. Munkánkat reklámgrafikus szakemberek is segítik, így ha a lefordított anyag külalakjával kapcsolatban különleges kívánsága volna, ne habozzon szólni nekünk!

Áraink

Nálunk a minőség nem egyenesen arányos az árral, azaz, minőségi munkát kínálunk, elérhető, versenyképes áron. A nagy fordítóirodáknál jóval olcsóbbak vagyunk, mert árainkat nem terheli a fordítóirodák haszna. Minden egyes munkára önálló, személyreszabott árajánlatot adunk és visszatérő ügyfeleinket kedvezménnyel díjazzuk.

Garancia

100%-os ügyfélelégedettség. Már másfél évtizede működünk, de eddigi munkánkat minőségi kifogás vagy reklamáció nem érte.

A nálunk készült fordításokra garanciát vállalunk. Ha szükséges, a fordítások mellé nyilatkozatot

csatolunk, melyben igazoljuk, hogy a lefordított szöveg mindenben megegyezik az eredetivel.

Hol találhat meg minket?

Magyarországon (Budapest) és Olaszországban (Castelnuovo di Garfagnana - Lucca) is jelen vagyunk, így ügyfeleink bárhol el tudnak érni minket.

Miért előnyös, ha minket választ?

  • mi nem fordítóiroda vagyunk, hanem egy profi fordítókból álló csapat

  • Ön közvetlenül a fordítást végző olasz fordítóval van kapcsolatban,

  • 100%-os üygfélelégedettség: garancia a minőségre,

  • áraink jóval alacsonyabbak, mert nem súlyosbítja a nagy irodák haszna,

  • a színvonalunk magas, mert minden fordító egyénileg felel a saját munkájáért,

  • az anyanyelvi lektorálás mindig ingyenes,

  • gyorsak vagyunk, korrektek és alkalmazkodóak.

További előnyök:

Honlapunk éppen felújítás alatt van. Amint elkészül az új oldal, fantasztikus akciókkal és meglepetésekkel szeretnénk kedveskedni ügyfeleinknek. Ha szeretne erről értesítést kapni, nem kell mást tennie, mint válaszolni erre az e-mail-re. Elég, ha annyit ír: feliratkozom. És mi érteni fogunk a szóból. :-)

És még egyszer a jó hír: a május és június hónapban leadott fordítás-megrendelésekre 20%-os kedvezményt biztosítunk!

Ha bármilyen kérdése volna, ne habozzon felkeresni minket.